reduir font ampliar font

català / castellano / english / français / deutsch


Turisme Esportiu Amposta /

 

Què és la Destinació de Turisme Esportiu ?

És una certificació de qualitat que certifica que la zona ofereix uns recursos i serveis de qualitat, especialitzats per rebre visitants que vulguin realitzar estades d´activitats esportives. En el cas d´Amposta la iniciativa sorgeix de les àrees de promoció econòmica i esports de l´Ajuntament.

La marca Destinació de Turisme Esportiu (DTE) és un dels nous projectes de desenvolupament turístic de Turisme de Catalunya.

La iniciativa per a l’obtenció sorgeix del departament de l’àrea de promoció econòmica i de l’àrea d’esports de l’ajuntament d’Amposta.

Es tracta d’un certificació de qualitat, que aconsegueixen els municipis que ho sol·liciten, després d’una auditoria exhaustiva que certifica que la zona ofereix uns recursos i serveis de qualitat, especialitzats per rebre visitants que vulguin realitzar estades d’activitats esportives. Cada municipi se certifica per a uns esports determinats.

Les DTE han d’acomplir uns requisits esportius estàndards generals, com ara disposar instal·lacions de qualitat per a la pràctica de diferents esports i també específics, per a les modalitats esportives en què la destinació està especialitzada, però també uns de caràcter general, com tenir una bona infraestructura de serveis turístics o una bona coordinació amb els diferents agents implicats, tant públics com privats. Amposta s’especialitzarà amb les modalitats de triatló, atletisme, natació, rem.

En aquest moment, hi ha set destinacions certificades que són: Banyoles-Pla de l’Estany, Castelló Empúries, Lloret de Mar, Val d’Aran, La Seu d’Urgell, Sort i Santa Susanna. El fet de especialitzar-se només amb unes modalitats no significa que siguin un lloc on no es puguin practicar altres esports.

Cal recordar que a Amposta està ubicat el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre, actualment en fase d’ampliació i que ocuparà una superfície total de 64.000 m2, essent l’únic Centre de Tecnificació de la província de Tarragona. D’entre els projectes futurs cal dir que aquest any s’iniciarà les obres del nou club de rem i que s’ha finalitzat pavelló d’esgrima.

L’obtenció d’aquesta certificació reconeix s a Amposta com a destinació especialitzada en acollir esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.

agenda

trieu:
< febrer 2021 >
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

 

RSS d'actualitatRSS d'actualitat

RSS de l'agendaRSS de l'agenda


 Terres de l´Ebre Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l´Ebre - Amposta Turisme Amposta - Delta de l´Ebre 


Turisme Esportiu Amposta | C. França, 29 43870-Amposta (Tarragona) Spain | Tel. 977 70 74 83 | correu electrònic | informació i avís legal