reduir font ampliar font

català / castellano / english / français / deutsch


Turisme Esportiu Amposta / Rem

 

Centre de Rem

Nou Centre de Rem Olímpic.

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va inaugurar del centre de rem olímpic, un equipament que ha comptat amb un inversió molt destacada per part del Govern amb la voluntat de donar un nou impuls al rem català per tal que continuï creixent. El centre donarà servei al Club Nàutic Amposta i forma part del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre.

“Aquest centre de rem suposa un nou instrument per incrementar el nivell de l’esport d’alt nivell català, i especialment per ajudar els joves que s’entrenen en un esport tan sacrificat com el rem a fer salts endavant en la seva preparació”.

Servei als esportistes ARC

El centre de rem donarà servei al Club Nàutic Amposta i també forma part del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre. El nou edifici, proper al que hi havia abans, és més modern i està dotat de millors instal·lacions, que podran aprofitar els 20 esportistes de la Federació de Rem que gaudeixen d’una beca ARC del Govern i que fan tecnificació en aquest centre. El centre de rem d’Amposta és el pas previ abans d’accedir al centre de tecnificació de rem de Banyoles, que acull els esportistes que assoleixen el màxim nivell en aquest esport.

El centre de tecnificació de Terres de l’Ebre és un dels 7 centres de tecnificació esportiva que hi ha a Catalunya, reconeguts pel Consejo Superior de Deportes, juntament amb el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès, el Centre Català de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat; la Residència Màrius Torres de Lleida; el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Rem de Banyoles; el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Tennis de Cornellà, i el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Piragüisme de la Seu d’Urgell.

Web relacionada http://www.clubnauticamposta.org

Galeria d´imatges del riu Ebre i del Centre de Rem Olímpic.Turisme Esportiu Amposta > <b>Rem</b> > Centre de Rem


Turisme Esportiu Amposta > <b>Rem</b> > Centre de Rem


Turisme Esportiu Amposta > <b>Rem</b> > Centre de Rem


agenda

trieu:
< gener 2021 >
dl dm dc dj dv ds dg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 

RSS d'actualitatRSS d'actualitat

RSS de l'agendaRSS de l'agenda


 Terres de l´Ebre Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l´Ebre - Amposta Turisme Amposta - Delta de l´Ebre 


Turisme Esportiu Amposta | C. França, 29 43870-Amposta (Tarragona) Spain | Tel. 977 70 74 83 | correu electrònic | informació i avís legal